Wartos

TIZE Sailing Parahu Tim Ngawangun Kagiatan

Dina raraga ngabeungharan budaya perusahaan, urang ngayakeun kagiatan ngawangun tim unggal taun. Pangalaman anu pikaresepeun dina parahu layar sareng parahu rakit parantos masihan kesan anu jero.

Désémber 22, 2022

Dina raraga ngabeungharan budaya perusahaan, urang ngayakeun kagiatan ngawangun tim unggal taun. Pangalaman anu pikaresepeun dina parahu layar sareng parahu rakit parantos masihan kesan anu jero.

Sailing mangrupikeun olahraga kuno. Balayar jeung angin di laut, tanpa kendala suluh atawa jarak. Merlukeun gawé babarengan sarta nangtang dina nyanghareupan angin jeung gelombang. Ieu mangrupikeun kagiatan anu saé pikeun ningkatkeun kohési tim.


Parahu layar sapertos perusahaan dimana karyawanna mangrupikeun pelaut. Netepkeun tujuan navigasi jeung ngerjakeun tanggung jawab awak raket patalina jeung tugas tugas, komunikasi efisien, palaksanaan karya, pangakuan tujuan jeung silih percaya. Sailing sacara efektif tiasa nguatkeun gawé babarengan sareng ningkatkeun kohési perusahaan, naha éta kami milih kagiatan ngawangun tim bertema sailing.

 

Tangtosna, kusabab kagiatan éta dilaksanakeun di laut, éta pinuh ku bahaya, urang kedah ngalakukeun éta leres pikeun mastikeun kasalametan diri sareng anggota tim urang. Ku alatan éta, saméméh kagiatan dimimitian, palatih profésional bakal sababaraha kali masihan kami hidayah lengkep. Urang dengekeun taliti pisan.


 


Ngaliwatan kagiatan ngawangun tim ieu, sarerea bisa bersantai sanggeus gawé sengit, ngamajukeun jeung deepen silih pamahaman diantara pagawé, ngaronjatkeun komunikasi silih, sarta leuwih importantly, nyiptakeun atmosfir persatuan, gotong royong jeung gawé teuas.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Recommended

Send your inquiry

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese