Warta produk

TIZE produk anyar: séri TC98 kerah kulit layar warna dileupaskeun!

Salaku perusahaan berteknologi tinggi dina widang éléktronika piaraan, TIZE sok keukeuh kana inovasi produk. Anyar-anyar ieu, kami parantos ngembangkeun séri anyar tina kerah kulit layar warna.

Juni 25, 2023

Salaku perusahaan téknologi tinggi dina widang éléktronika piaraan, TIZE sok negeskeun kana inovasi produk. Baheula, urang ngembangkeun A multitude alat kontrol babakan kaasup kerah babakan batré-dioperasikeun, rechargeable tanpa tampilan kerah babakan, rechargeable kalawan tampilan kerah babakan, sarta kerah babakan ultrasonik. Ngawangun éta, kami parantos ningkatkeun penampilan sareng kinerja produk urang sacara komprehensif. Anyar-anyar ieu, kami parantos ngembangkeun séri énggal tina kerah kontrol kulit.


Brand Ihtisar Produk Anyar


TIZE warna layar babakan kerah ngagunakeun layar warna LCD badag intuitif, nu ngajadikeun eusi tampilan richer. Ieu mintonkeun mode gawe, kapasitas batré, sarta panginget batré low. Produkna gaduh desain anu kompak, sareng sadaya fungsi anu saé dihijikeun kana hiji alat, masihan rasa téknologi anu kuat sareng keren pisan.


      

Fitur utama:


5 Modeu Gawé Anjeun Bisa Pilih


2 Bentuk Layar Warna


7 Tingkat Sensitipitas Anjeun tiasa Setel


9 Tingkat Inténsitas Shock


Témbongkeun Layar Warna LCD


Bisa dicas deui& Tahan cai


Fitur utama:


5 Modeu Gawé Anjeun Bisa Pilih


2 Bentuk Layar Warna


7 Tingkat Sensitipitas Anjeun tiasa Setel


9 Tingkat Inténsitas Shock


Témbongkeun Layar Warna LCD


Bisa dicas deui& Tahan cai

      
      

Fitur utama:


3 Modeu Gawé


7 Tingkat Sensitipitas Anjeun tiasa Setel


Témbongkeun Layar Warna LCD


Bisa dicas deui& Tahan cai


Pamutahiran komprehensif dina penampilan sareng kinerja


  1. 1. Lila-langgeng Batre Kahirupan


Kerah babakan ngagaduhan batré anu tiasa dicas deui 380mAh, nawiskeun umur batre ultra-panjang anu tiasa dugi ka 15 dinten dina muatan pinuh dina 2.5H. 



2. Layar Warna Anyar Témbongkeun

Layar warna anyar jelas nunjukkeun modeu kerja sareng tingkat kakuatan. Unggal waktos kerah dipicu ku babakan, ikon sirah anjing bakal kedip-kedip. Nalika kerah dina batré lemah, ikon batré bakal flash. Kerah kulit anjing Smart diadopsi sareng chip pangakuan barking anjing pinter anu ditingkatkeun sareng sadaya fungsi anu saé dihijikeun kana hiji alat, masihan rasa téknologi anu kuat sareng keren pisan.



3.  Mode panyalindungan otomatis

Kerah babakan boga fitur kaamanan-off nu Lamun kerah geus diaktipkeun 7 kali terus, bakal eureun gawé pikeun 75 detik ngajaga anjing ti meunang teuing hukuman. Lamun waktu interval pikeun tiap babakan leuwih 30s, eta otomatis mulih deui ka pemicu munggaran. 



4. tali kerah téh adjustable

Kerah babakan ngagaduhan tali anu tiasa disaluyukeun sareng rentang adjustment tina 23 cm dugi ka 65 cm, cocog pikeun anjing beuratna 10-150lbs kalayan ukuran beuheung henteu langkung ti 26 inci. 



Sanggeus diala pangalaman industri jeung produk éksténsif, TIZE geus komitmen ka lumangsung panalungtikan sarta pamekaran, inovasi produk, strategi customer-berorientasi, sarta tetep nepi ka tren industri - kabeh showcasing sumanget urang perbaikan kontinyu jeung kakuatan panalungtikan industri-ngarah. TIZE ngabagéakeun mitra global.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Recommended

Send your inquiry

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese