Wartos

Aplikasi Simulasi Angkutan Geter Table dina Pet Pelatihan Alat Pabrik

Pikeun pabrik alat latihan piaraan, tabel geter angkutan simulasi penting pisan pikeun simulasi lingkungan geter anu produk sareng komponén éléktronikna ngalaman nalika transportasi.

Juni 20, 2023

Naha anjeun ngagaduhan pangalaman sapertos kieu dina kahirupan anjeun: ngarasa bungah nalika anjeun nampi pakét anu anjeun pesen ti Amazon, tapi nalika anjeun dibuka, anjeun mendakan yén barang anu anjeun dipikacinta parantos rusak? Dina waktos éta, anjeun tiasa ngaraos ambek-ambekan atanapi kasedih anu ageung.


Salaku produsén profésional anu khusus dina ngékspor produk éléktronik piaraan, kami sadar yén nalika prosés transportasi, karusakan produk tina rupa-rupa derajat tiasa kajantenan kusabab nabrak. Sanes produsén atanapi konsumén hoyong ningali karusakan kana produk. Sanajan kitu, geter jeung nabrak anu lumangsung salila transportasi hese dihindari. Urang ogé ngarti yén ambing ngaronjatna biaya bungkusan bakal ngahasilkeun runtah serius tur teu perlu, bari bungkusan rapuh ngabalukarkeun waragad produk tinggi na compromises gambar produk na ayana pasar, nu hal urang teu hayang ningali.


Ku alatan éta, pabrik urang utilizes tabel Geter angkutan simulasi, nu dipaké pikeun simulate sarta nguji potensi karuksakan fisik produk (atawa bungkusan produk) bisa ditanggung salila angkutan laut atawa darat. Alat ieu sacara signifikan ningkatkeun pangalaman palanggan nalika nampi produk sareng, tina sudut pandang produsén, ngirangan karugian produk salami transportasi sareng biaya anu aya hubunganana sareng nanganan barang anu ruksak.



Naon téh tabel Geter angkutan simulasi?

Méja geter angkutan simulasi mangrupikeun alat pamariksaan anu dirarancang khusus pikeun nyonto sareng nguji épék ngarusak tina nabrak sareng geter dina produk salami transportasi. Hal ieu dianggo pikeun meunteun kamampuan produk pikeun nahan geter salami transportasi sapanjang siklus hirupna, ngevaluasi tingkat résistansi geterna, sareng nangtoskeun naha desain produkna wajar sareng fungsionalitasna nyumponan standar.


Prinsip tabel Geter angkutan simulasi

Méja Geter angkutan simulasi didamel dumasar kana standar transportasi AS sareng Éropa, kalayan perbaikan anu dilakukeun dumasar kana alat anu sami di Amérika Serikat. Éta ngagunakeun geter puteran, saluyu sareng spésifikasi transportasi Éropa sareng Amérika, ogé standar tés sapertos EN71 ANSI, UL, ASTM, sareng ISTA. Ku ngagunakeun bantalan saendeng pikeun ngahasilkeun lintasan gerak elips nalika rotasi, éta nyimulasikeun geter sareng tabrakan anu lumangsung dina barang nalika diangkut ku mobil atanapi kapal. Méja tés dibenerkeun dina bantalan saendeng, sareng nalika bantalan saendeng puteran, sakumna pesawat tina méja uji ngalaman gerakan elliptical luhur-handap sareng maju-mundur. Nyaluyukeun laju rotasi bantalan saendeng sami sareng nyaluyukeun laju nyetir mobil atanapi kapal.



Kabutuhan hiji simulasi angkutan tabel Geter

Tes Geter angkutan simulasi mangrupikeun cara anu sederhana tapi penting pikeun nangtukeun naha desain bungkusan produk nyumponan syarat transportasi. Ngan ku ngalaksanakeun tés anu saluyu sareng standar transportasi tiasa dihindari karugian anu teu perlu. Salaku tambahan, méja geter angkutan simulasi ogé tiasa dianggo pikeun pariksa réliabilitas produk sareng sacara proaktif ngaidentipikasi produk anu cacad sateuacan aranjeunna kaluar tina pabrik. Satuluyna ngamungkinkeun pikeun ngevaluasi analisis gagalna produk cacad, facilitating perbaikan kualitas produk pikeun ngahontal tingkat luhur kinerja jeung reliabilitas.


TIZE mangrupikeun produsén profésional anu khusus dina alat latihan piaraan. Rangkaian alat latihan piaraan kami kalebet kerah kontrol kulit, kerah latihan anjing, pager éléktronik, sareng kerah kulit anjing ultrasonik atanapi alat latihan ultrasonik. Alat-alat ieu utamana dirakit nganggo komponén sapertos papan sirkuit, elemen éléktronik, chip pinter, sensor, motor, tombol karét, tampilan LED/LCD, sareng casing plastik. Lamun salah sahiji komponén ieu jadi dislodged salila angkutan alatan geter, éta bisa mangaruhan pungsionalitas produk.



Dina kacindekan, tabel Geter angkutan simulasi penting pisan pikeun simulasi lingkungan Geter anu produk sareng komponén éléktronikna ngalaman nalika transportasi.


Nyadiakeun produk kualitas luhur pikeun pasar sareng konsumén mangrupikeun misi kami anu moal pernah hilap. TIZE, panyadia sareng produsén produk piaraan profésional, ngagunakeun bahan baku anu dijamin kualitas, téknologi luhur, sareng mesin modéren ti saprak ngadeg, kami yakin yén alat latihan anjing urang diproduksi sacara sampurna.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Recommended

Send your inquiry

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese