Warta produk

Ngeunaan TIZE Kerah Pelatihan Anjing: Kumaha Ngalatih Anjing sareng Kerah Latihan Anjing Jauh

Naha anjeun terang kumaha alat latihan anjing dianggo dina anjing nalika latihan? Tulisan ieu tiasa masihan anjeun jawaban.

Méi 31, 2023

Unggal boga piaraan ngaharepkeun sobat bulu maranéhanana behaves ogé, nu naha beuki loba jalma anu ngubaran piaraan maranéhanana salaku anggota kulawarga sarta dimimitian ngalatih aranjeunna. Nanging, ngalatih piaraan sanés prosés anu pondok, tapi komitmen jangka panjang. Dina hal ieu, anjeun tiasa milih ngagunakeun kerah latihan anjing pikeun ngabantosan latihan, ngajantenkeun prosésna langkung éfisién.


Lamun datang ka alat latihan anjing, paling boga anjing tahan ka aranjeunna. Éta bisa disebutkeun yen alat ieu boga kacurigaan nyiksa anjing sabab sababaraha urang bakal ngagunakeun eta pikeun nyiksa anjing maranéhanana. Sanajan kitu, aya hiji paribasa nu geus kaliwat ngaliwatan umur: cai bisa ngambang parahu, tapi ogé tibalik. Padahal tali luncat mangrupikeun alat anu hadé pikeun nguatkeun awak sareng kaleungitan beurat, upami éta tumiba ka tangan jalma jahat, éta tiasa janten senjata rajapati. Nya kitu, kerah latihan anjing ngan ukur alat sareng nilaina gumantung kana kumaha éta dianggo pikeun maksimalkeun efektivitasna.



Kerah latihan anjing mangrupikeun alat éléktronik anu ngabantosan pamilik piaraan ngabenerkeun kabiasaan goréng anjingna. Éta ngirimkeun sinyal (sapertos sora, geter, atanapi listrik statik) nyetir paréntah ngalangkungan pamancar kadali jauh, sareng panampi bakal ngalakukeun gerakan mékanis saatos nampi paréntah ieu, ngingetkeun anjing pikeun henteu ngalakukeun paripolah anu dilarang, ku kituna ngahontal tujuan koréksi. kabiasaan goréng na.


Kumaha kerah latihan anjing dianggo?

Paréntah sinyal sora: Latihan sora mangrupikeun cara anu efektif pikeun ngalatih sato nganggo metode tulangan positip pikeun nyirian paripolah sato ayeuna salaku paripolah anu leres. Ku sababaraha kali ngagunakeun paréntah aksi ieu, anjing laun bakal ngabentuk refleks conditioned, nyaho paréntah nu ngalakukeun kabiasaan na jeung paréntah pikeun ngeureunkeun kabiasaan na langsung.


Paréntah sinyal geter: Beda sareng sinyal sora, sinyal geter langkung seueur fungsina salaku panginget. Geter nu dikirimkeun ka sistim saraf pusat anjing ngaliwatan kerah bisa ngabalukarkeun ngarareunah tur gancang nyegah kabiasaan nu teu dihoyongkeun anjing urang. Ieu perlu emphasized yén ieu téh ngan hiji jenis ngarareunah tur teu boga pangaruh négatip on otak sato, jaringan kulit, atawa mékanisme. Dina istilah anu langkung saderhana, fungsina sami sareng fungsi geter telepon sélulér urang, nganggo prinsip anu sami sareng komponén éléktronik. Pamilik piaraan tiasa yakin dina ngagunakeunana.



Paréntah sinyal statik: Sinyal statik mangrupikeun fungsi anu rada kontroversial dina latihan anjing, tapi filsafat latihan pulsa statik ieu parantos diwanohkeun sacara lega di sakumna dunya. Kanyataanna, latihan anjing statik ngagunakeun arus pulsa, nu dasarna béda ti shock listrik. Setrum listrik nyaéta stimulasi listrik jangka pondok anu nyababkeun sababaraha disfungsi organ dina awak sato. Kerah latihan anjing ngagunakeun pulsa statik, nu mangrupakeun gelombang pulsa jangka pondok sarupa jeung pulsa biasana dipaké dina téhnologi éléktronik, kayaning massagers, instrumen analgesia pikeun relieving nyeri kuli di kamar pangiriman, jsb Pulse ayeuna téh bahya sarta henteu aya rasa nyeri ka anjing. , tapi bisa nyieun anjing ngarasa uncomfortable samentara.


Kerah latihan anjing mangrupikeun alat anu mujarab pikeun ngabenerkeun paripolah piaraan sareng ngagaduhan fungsi sapertos sora, geter, sareng listrik statik. Mangga pilih pungsionalitas luyu nurutkeun pangabutuh anjeun sabenerna.


Pamakéan alat latihan anjing dina latihan anjing sapopoé

Sangkan anjing bisa hirup harmonis jeung manusa, boga piaraan kudu ngalaksanakeun sababaraha latihan sosialisasi pikeun anjing maranéhanana, kaasup nyegah anjing barking kaleuleuwihan, latihan urination jeung defecation, jeung teu biting strangers, jsb Ngan ku latihan anjing ogé, letting eta terang naon teu bisa ngalakukeun, bisa hirup hadé di masarakat.


Pelatihan Ngabuburit

Lamun anjing ngagogog teu eureun-eureun, lain ukur ngaganggu ka batur tapi ogé ka nu bogana. Salah sahiji alesan nya éta babakan ngaganggu katengtreman nu boga, sarta alesan sejen nyaeta nu boga bisa nyanghareupan keluhan ti tatanggana. Upami gestur atanapi nyarios "NO" henteu ngeureunkeun barking, kerah latihan jarak jauh tiasa dianggo. Fungsi kadali jauh ngamungkinkeun nu boga méré anjing panginget akurat, gancang jeung éféktif ti kajauhan. Pencét tombol paréntah sora atanapi geter dina waktos anu munggaran nalika anjing terus ngagonggong sabab éta mangrupikeun waktos anu pangsaéna pikeun ngabenerkeun paripolahna. Ngaliwatan latihan terus-terusan, anjing bisa desensitized pikeun nyegah barking kaleuleuwihan.



Latihan jamban

Ngabersihkeun saatos piaraan anu ngabebaskeun diri dimana waé mangrupikeun nyeri sirah pikeun pamilik piaraan. Ngalatih anjing pikeun ngagentos peujit di daérah anu ditunjuk, éta bakal nguntungkeun anjeun tanpa wates. Pamilik piaraan kedah nengetan sinyal defecation anjing. Biasana, lamun anjing sniffs sabudeureun, hartina kudu ngabebaskeun diri; ku kituna, nu bogana kudu sakaligus mawa eta ka wewengkon ditunjuk pikeun defecation. Upami anjing henteu patuh, najis dimana waé, juragan kedah langsung ngeureunkeunana ku ngagunakeun fungsi peringatan sora tina alat latihan sareng ngucapkeun "NO" pikeun ngabenerkeun paripolah anjing anu henteu najis di tempat anu ditangtukeun.


Taya Jumping di Pelatihan Jalma

Sakapeung, nalika anjing luncat ka jalma, éta nunjukkeun jinis kaakraban. Najan kitu, pikeun adaptasi jeung masarakat manusa, éta kudu ngarobah kabiasaan ieu sabab luncat ka asing bakal nyieun maranéhanana ngarasa sieun. Ku alatan éta, lamun anjing pounces on juragan pikeun kahiji kalina, juragan kudu geuwat ngeureunkeun eta sarta sternly nyebutkeun "NO" bari nyorong anjing jauh jeung leungeun. Saatos ngulang sababaraha kali, anjing bakal diajar teu luncat. Lamun terus luncat ka anjeun, atawa narajang strangers atawa sato séjén, boga kudu ngagunakeun fungsi shock listrik paling éféktif alat latihan pikeun geuwat ngaganggu kabiasaan serangan anjing pikeun kasalametan dulur urang.


Henteu Pelatihan Ngegel

Di jero rohangan, seueur anjing condong nyapek jati atanapi barang-barang sanés kusabab sifat sareng kabiasaanana. Lamun urang perhatikeun yén anjing hayang ngancurkeun atawa ngegel hal, urang kudu nerapkeun fungsi sora warning tina alat latihan promptly pikeun ngingetkeun eta teu neruskeun aksi; lamun persists, kami nganggo Geter atawa paréntah statik kerah latihan anjing pikeun ngeureunkeunana. Kalayan kegigihan jangka panjang, anjing bakal diajar ngeureunkeun mamah nalika nampi paréntah ieu.


Ngalatih anjing sanés tugas sapeuting. Ngulang latihan sababaraha kali bakal ngajadikeun eta ngartos niat anjeun hadé. Pamilik piaraan kedah sabar, laun-laun ngabantosan kabiasaan goréng anjingna, sareng ngembangkeun kabiasaan hirup anu saé.



Pancegahan pikeun Ngagunakeun Alat Latihan Anjing


Pikeun ngalatih anjing piaraan, penting pisan pikeun pamilik piaraan pikeun nyandak waktos anu pangsaéna. Sanajan latihan bisa dimimitian nalika anjing keur ngora, eta disarankeun pikeun teu ngalatih nalika umur 1-2 bulan, sabab masih di infancy sarta tulang rapuh. Sagedengeun ti eta, aranjeunna henteu cocog pikeun latihan salila periode ngembangkeun; Upami teu kitu, eta bisa mangaruhan pertumbuhan maranéhanana di mangsa nu bakal datang. Sacara umum, waktos anu pangsaéna pikeun latihan nyaéta nalika anjing umurna tilu dugi ka opat bulan.


Sateuacan latihan, hal anu penting pikeun ngidinan anjing pikeun adaptasi jeung sagala fungsi tina kerah latihan anjing di imah ulah nyieun panik anjing lamun dipaké di luar. Disarankeun hayu anjing jadi akrab jeung sora warning jeung fungsi Geter munggaran, lajeng nganggo pungsi statik lamun perlu.

Lamun anjing némbongkeun kabiasaan agrésif, teu sasaena ngagunakeun kerah latihan anjing keur latihan pribadi. Neangan pituduh ti palatih anjing profésional gantina.


Janten kumaha anjeun milih alat latihan? Nalika milih alat latihan, pilih hiji anu cocog pikeun anjing anjeun. Alatna kedah gaduh pungsi komprehensif, kalebet sanés ngan ukur sora umum sareng geter tapi ogé fungsi statik, anu penting pisan. Kusabab nalika anjing jadi overly bungah, shock statik bisa mantuan pikeun ngurangan tur nurunkeun tingkat pikagumbiraeun na.


TIZE Pelatihan Anjing kerah




Shenzhen TIZE Technology Co., Ltd. khusus dina ngolah sareng manufaktur produk éléktronik piaraan sapertos alat anti barking sareng kerah latihan anjing. Rupa-rupa runtuyan produk gaduh desain unik, penampilan pikaresepeun tur kualitas stabil, nu deeply dipikacinta ku rupa-rupa pembeli. Upami anjeun ayeuna milarian supplier atanapi produsén kerah latihan piaraan, mangga ngahubungi kami.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Recommended

Send your inquiry

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese