Warta Industri

3 Tren pangembangan anyar konci dina industri suplai piaraan pikeun 2023

Taun ieu, sababaraha lembaga ngaluarkeun laporan panalungtikan ngeunaan industri piaraan. Ngagabungkeun sareng widang Produk Pet anu difokuskeun TIZE, ieu di handap aya sababaraha tren pangembangan anyar dina industri produk piaraan.

Méi 29, 2023

Taun ieu, sababaraha lembaga parantos ngaluarkeun laporan panalungtikan ngeunaan industri piaraan. Ngagabungkeun jeung widang Produk piaraan nu TIZE museurkeun kana, handap sababaraha tren ngembangkeun anyar dina industri produk piaraan.


1. produk piaraan pinter boga poténsi hébat 


Ékonomi piaraan sanés ngan ukur "ékonomi kageulisan" tapi ogé "ekonomi kedul". Numutkeun kana Google Trends, volume milarian produk piaraan pinter sapertos feeder pinter parantos ningkat sacara signifikan di sakuliah dunya. Pasar produk piaraan pinter masih dina periode pertumbuhan anu luhur, kalayan poténsi pertumbuhan anu ageung sareng rohangan pasar di hareup.



Ayeuna, konsumsi produk piaraan pinter utamina museurkeun kana tilu barang: pengering pinter, kotak sampah pinter, sareng pakan pinter. Produk piaraan pinter utamina nerapkeun téknologi inpormasi éléktronik sapertos intelijen buatan sareng sistem posisi pikeun produk piaraan. Ieu ngamungkinkeun sababaraha alat pakan piaraan, alat anu nganggo piaraan, cocooan piaraan, sareng sajabana, gaduh calakan, posisi, anti maling sareng fungsi anu sanés, anu tiasa ngabantosan pamilik piaraan pikeun ngurus sareng ngurus piaraanna, berinteraksi sareng aranjeunna jarak jauh, sarta tetep informed kaayaan hirup piaraan maranéhanana 'dina luhur timely.


2. suplai piaraan anu di paménta hébat


Kaperluan sapopoé pikeun piaraan kalebet pakean piaraan (baju, kerah, asesoris, jsb.), cocooan piaraan (kaulinan mamah anjing, batang teething, teaser ucing, jsb.), piaraan luar / perjalanan (leashes, harnesses, jsb.), beberesih piaraan. (meresihan awak: kayaning grinders kuku, combs piaraan, beberesih lingkungan: kayaning sikat panyabutan bulu) jeung kategori produk lianna.



Ngeunaan leashes piaraan sareng abah-abah, numutkeun Future Market Insights, kerah anjing, leashes & pasar abah $ 5.43 milyar dina 2022, sareng diperkirakeun ngahontal $ 11.3 milyar ku 2032, kalayan CAGR 7.6% ti 2022 dugi ka 2032. Ukuran pasar di Amérika Serikat sareng daérah Éropa dina 2022 nyaéta $2 milyar sareng $1.5 milyar masing-masing.



3. Bungkusan piaraan kedah langkung héjo


Éropa sareng Amérika Serikat ngudag produk anu héjo sareng ramah lingkungan, sareng daék mayar bungkusan anu lestari. Sababaraha data nunjukkeun yén ampir 60% pamilik piaraan ulah nganggo bungkusan plastik, sareng 45% langkung milih bungkusan anu lestari. NIQ nembé ngarilis "Tren Panganyarna dina Industri Konsumén Pet di 2023" nyarioskeun konsép tren pangembangan sustainable. Merek piaraan anu ngirangan runtah, ngajagi lingkungan, nuturkeun prinsip ESG, sareng patuh kana nilai pangwangunan sustainable bakal langkung pikaresepeun pikeun konsumén.



Ku alatan éta, investasi beurat dina ngembangkeun produk piaraan héjo sarta hemat energi bisa jadi salah sahiji ukuran nguntungkeun pikeun narik pamaké. Pikeun perusahaan anu kalibet dina industri piaraan, perlu ngalaksanakeun panalungtikan anu jero ngeunaan tren pasar panganyarna sareng tren pangembangan di industri, sareng ngahasilkeun produk anu nyumponan kabutuhan konsumen dumasar kana kaayaan anu saleresna, supados merek nangtung. kaluar jeung meunang pangsa pasar leuwih.


TIZE mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu museurkeun kana desain, panalungtikan sareng pamekaran, produksi sareng penjualan produk piaraan. Ti saprak ngadegna, éta parantos komitmen pikeun nyayogikeun produk piaraan kualitas luhur ka pasar sareng para nasabah, ngajantenkeun piaraan langkung aman sareng ngajagi lingkungan.


Produk piaraan TIZE



        
        




Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Recommended

Send your inquiry

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese