Warta piaraan

Pelatihan Anjing: kumaha ngalatih anjing anjeun resep mandi dina usum panas

Usum panas di dieu. Usum panas nyaéta usum cuaca sultry sareng kamekaran baktéri. Dina usum ieu, anjing kedah sering dimandikan. Sanajan kitu, ngamandian anjing Anjeun tiasa nangtang, utamana lamun piaraan Anjeun teu ngarasakeun prosés. Dina tulisan blog ieu, kami bakal nungtun anjeun kumaha ngalatih anjing anjeun pikeun resep mandi dina usum panas.


Méi 22, 2023

Usum panas di dieu. Usum panas nyaéta usum cuaca sultry sareng kamekaran baktéri. Dina usum ieu, anjing kedah sering dimandikan. Mandi biasa tiasa ngabantosan ngaleungitkeun kokotor, kutu, keletik, keusik sareng partikel sanés anu tiasa dicandak ku anjing salami kagiatan luar. Pikeun nu boga anjing, ngamandian anjing maranéhanana dina usum panas tiasa nangtang, utamana lamun piaraan Anjeun teu ngarasakeun prosés. Salaku wanda anjing urang teu ngan kapangaruhan ku cuaca sultry, tapi ogé kadang kaganggu ku panyakit kulit.


 



Janten, ngamandian anjing anjeun, naha anjeun gaduh pangalaman nyeri sapertos kitu~

Anjing batur kalakuanana siga anjing palsu nalika mandi, sedengkeun anjing kuring sorangan sieuneun sareng nampik asup ka kamar mandi, nyepeng kana panto sareng sumpah moal gerak. 



Saméméh mandi sok ngariung, salila mandi teu kungsi gawé bareng. Sanggeus ngumbah bulu anjing ku cai salila sapuluh menit, éta heran masih garing jero! Sareng nalika anjeun nganggap yén rambutna parantos baseuh, pas anjeun mareuman cai pikeun nyandak sampo, anjing ngagoncangkeun sirahna, sareng anjeun teras-terasan ngumbah diri tibatan anjing.

 

Di dieu aya sababaraha métode pikeun anjeun ngajarkeun maneh kumaha ngajawab masalah dogs'fear na hoream mandi tanpa ancaman atawa kekerasan. Métode ieu bakal ngaktipkeun anjing Anjeun cooperate willingly sareng anjeun dina mandi jeung diajar ngarasakeun eta tanpa stress.


Netepkeun kognisi anu leres pikeun ngalatih anjing pikeun mandi:

 

Lamun datang ka latihan atawa latihan anjing, loba jalma nyokot eta for teu dibales yén éta ngan ngeunaan latihan anjing ulah babakan kaleuleuwihan. Sanajan kitu, dina kanyataanana, latihan, utamana latihan desensitization basajan, bisa dilarapkeun ka loba aspék kahirupan sapopoé anjing urang. Mandi, anu nyeri sirah pikeun sabagéan ageung kolot piaraan, sering dipaliré sareng henteu dianggap salaku bagian tina latihan, anu mangrupikeun salah paham anu ageung. 


Anjing hating mandi na exhibiting kabiasaan hariwang atawa malah agrésif salila prosés masalah pisan umum. Ngabantosan anjing pikeun gawé bareng sareng pamilik dina aspék kahirupan ieu kalayan gampang sareng henteu setrés mangrupikeun latihan anu paling dipikabutuh pikeun kulawarga piaraan modern. Anjing hating mandi na exhibiting kabiasaan hariwang atawa malah agrésif salila mandi masalah pisan umum. Ngabantosan anjing pikeun cooperate sareng juraganna kalayan gampang sareng henteu setrés dina aspék kahirupan ieu mangrupikeun latihan anu paling dipikabutuh pikeun kulawarga piaraan modern.

 


Sababaraha métode latihan husus tur éféktif:



1. Nyiapkeun Sagala Saméméh Mandi

Kahiji, urang kudu nyiapkeun sagala parabot diperlukeun pikeun mandi, kayaning sampo non-irritating husus anjing, anduk, sarta loba snacks. Snacks bisa ngawengku mentega suuk lila-abadi sumebar dina témbok atawa Ngaruwat latihan leutik, Ngahindarkeun teuas-to-nyapek snacks kawas nyapek iteuk jeung sapi jerky. Ulah underestimate tahap persiapan sabab sagala masalah di dieu nyata bisa ngurangan efektivitas latihan. Habisan anduk satengahna atanapi mendakan yén teu aya ganjaran anu cekap pikeun anjing anjeun tiasa janten frustrasi.

 


2. Pituduh Anjing Anjeun Pikeun Wawuh sareng Kamar Mandi

Tulangan positip mangrupikeun alat anu kuat nalika ngalatih anjing. Penting pikeun nyarios positip sareng ajak anjing anjeun nalika nungtun aranjeunna ka kamar mandi. Ganjaran aranjeunna kalayan snacks nalika aranjeunna sukarela datang, tanpa narik atawa ngadalikeun posisi jeung gerakan maranéhna. Sadayana kedah dilakukeun sacara sukarela pikeun éféktivitas anu optimal. Lamun anjing Anjeun suksés asup ka kamar mandi, éta oke pikeun nutup panto sarta masihan aranjeunna sababaraha waktu pikeun ngajajah tur sniff sabudeureun, meunang akrab jeung lingkungan. Masihan aranjeunna snacks ajak aranjeunna, ngawangun sambungan psikologi positif ambéh anjing Anjeun ngarasa yén kamar mandi téh tempat anu aman dimana maranéhna bisa meunang loba Ngaruwat leutik. Encouraging kabiasaan alus kalawan ganjaran positif mangrupa cara éféktif pikeun ngalatih anjing anjeun cinta mandi.


 


3. Laun-laun Nepangkeun Cai

Ngawanohkeun anjing Anjeun laun ka cai bisa mantuan betah sieun atawa horéam na. Mimitian ku ngagunakeun washcloth beueus pikeun ngusap bulu anjing Anjeun ka handap saméméh ngenalkeun ka cai ngalir. Kadali suhu cai sacara saksama sareng pastikeun éta henteu tiis teuing atanapi panas teuing. Salila mandi sabenerna, ulah mimitian ku langsung showering sirah atawa awak anjing Anjeun; tibatan, dimimitian ku ngumbah suku jeung suku maranéhanana. Hayu anjing Anjeun laun adaptasi jeung prosés, teras pindah nepi ka dada jeung sisi saméméh ngumbah tonggong jeung tungtungna meresihan sirah. Lamun anjing Anjeun némbongkeun tanda lalawanan salila prosés ieu, ulah scold atawa ngahukum manehna / dirina. Gantina, gently ajak jeung pituduh eta, remembering kudu sabar salila sababaraha mandi munggaran.


 

4. Pilih sampo anu leres

Gumantung kana kaayaan anjing Anjeun, eta bisa jadi leuwih hade teu make sampo salila sési latihan mandi kahiji, nu bisa nyieun sakabéh prosés mandi leuwih lila jeung leuwih stres. Ku cara ieu, anjeun tiasa ngahindarkeun tekanan teuing ka anjing anjeun nalika mandi heula. Pilih sampo anu aman pikeun jinis kulitna. Paling shampoos dirancang husus pikeun anjing tapi pastikeun maca labél jeung ulah ngagunakeun shampoos manusa. Pertimbangkeun ngagunakeun hampang, seungit anu nenangkeun sapertos lavender atanapi chamomile pikeun ngabantosan anak anjing anjeun ngahubungkeun waktos mandi sareng rélaxasi.

 


5. Jieun mandi Time Interaktif

Kalibet anjing Anjeun salami waktu mandi ku maén kaulinan babarengan. Anjeun tiasa make Toys atawa gelembung pikeun make waktu mandi hiji senang jeung pangalaman interaktif. Ieu bakal ngabantosan ngaganggu aranjeunna tina ngarareunah atanapi kahariwang nalika mandi, ngajantenkeun aranjeunna ngagampangkeun prosésna.

 

6. Bulu Anjing Garing Sanggeus Mandi

Sanggeus mandi, anjing Anjeun bisa ngarasa beurat jeung teu nyaman jeung bulu baseuh maranéhanana sarta bisa nyoba ngocok sorangan garing, nu normal. Janten, léngkah anu terakhir dina mandi nyaéta ngagunakeun anduk garing pikeun ngagaringkeun bulu anjing anjeun. Kalolobaan anjing teu resep sora blow dryers, jadi lamun maranéhna teu ngalaman latihan desensitization kalawan dryer a, ulah ngagunakeun hiji. Gantina, garing aranjeunna kalayan anduk atawa saluyukeun suhu AC rada luhur mun ngantep anjing Anjeun garing sacara alami.


 

Kasimpulanana, ngamandian anjing anjeun sacara teratur dina usum panas penting pisan pikeun ngajaga aranjeunna beresih sareng henteu gatal-gatal salami bulan-bulan anu langkung panas. Tapi latihan anjing anjeun resep mandi tiasa rada nangtang. Dimimitian lalaunan ku tulangan positif, milih sampo katuhu jeung nyieun lingkungan fun salila waktu mandi, bisa mantuan anjing Anjeun ngamekarkeun pakaitna positif jeung mandi. Kalayan kasabaran, anjeun tiasa ngaktipkeun waktos mandi janten momen beungkeutan antara anjeun sareng sobat anu berbulu.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Recommended

Send your inquiry

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese