Warta Industri

Pamakéan Mesin Uji Gaya Tarik Horizontal di Pabrik Kerah Pelatihan Anjing

Tulisan éta ngeunaan panggunaan Mesin Uji Gaya Tarik Horizontal di pabrik kerah latihan anjing. Candak sadayana terang peran penting anu teu tiasa diukur dina mesin ieu pikeun mastikeun kualitas produk urang.

Méi 15, 2023

Dina pasar piaraan kiwari, aya beuki loba jenis produk piaraan, sarta kalawan rébuan produk dina tipe sarua. Dina pasar anu kompetitif sapertos kitu, kumaha mastikeun kualitas produk sareng daya saing parantos janten masalah anu kedah dipertimbangkeun ku unggal produsén.

 

Alat latihan anjing kadali jauh anu diproduksi ku TIZE sareng disayogikeun ka konsumén mangrupikeun produk piaraan dimana-mana. Fungsi utami nyaéta ngabantosan pamilik piaraan ngalatih anjing pikeun ngabenerkeun kabiasaan goréng sapertos barking konstan, ngagali, sareng nyéépkeun sofa jsb., Nalika nganggo alat latihan anjing jauh, pamancar tiasa ngirim sinyal peringatan sapertos sora, geter, atanapi koreksi guncangan listrik. Panarima teras ngirimkeun sinyal ieu ka anjing. Lamun anjing némbongkeun paripolah di luhur-disebutkeun atawa pikaresepeun, Anjeun bisa make Pelatihan ieu, ngaliwatan ngajukeun pamakéan sarta latihan biasa, éta bisa ningkatkeun ta'at anjing Anjeun. Sanajan kitu, lamun colokan jeung sambungan kabel data alat latihan teu stabil, éta bisa mangaruhan operasi normal sarta malah ngabalukarkeun potensi bahaya kaamanan. Ku alatan éta, dina hal ieu, nguji daya tahan sareng reliabilitas colokan sareng kabel data penting pisan. 


Naon Mesin Uji Gaya Tarik Horizontal?


Dina waktos ayeuna, urang nganggap ngagunakeun mesin uji gaya tarik horizontal. Ieu mangrupikeun alat anu dirarancang khusus pikeun nguji umur plugging sareng gaya colokan-na-tarik gurat tina rupa-rupa colokan, sockets sareng konektor. Mesin tiasa nyonto skenario pamakean anu realistis, sareng ngukur kinerja kakuatan mékanis tina colokan sareng antarmuka kabel data ngaliwatan sababaraha tés plug-in sareng pull-out. Tés ieu tiasa ngabantosan inspektur kualitas urang pikeun sacara efektif ngawasaan sipat mékanis dasar tina conto tés, pikeun pariksa daya tahan sareng stabilitas kinerja, sareng tungtungna mariksa naha produk saluyu sareng standar sareng spésifikasi anu relevan.


Naon aplikasi dunya nyata tina mesin uji plug-in horizontal dina alat latihan anjing atanapi produk latihan anu sanés?


Prinsip kerja mesin uji gaya sisipan horizontal nyaéta masang colokan sareng sambungan kabel data anu dianggo dina produk urang dina bangku uji, sareng ngalaksanakeun operasi plug-in sareng pull-out kontinyu ngaliwatan panangan mékanis otomatis, sareng mesin bakal ngarékam. data ieu kayaning nilai gaya jeung sudut, speed sarta jumlah kali dipaké pikeun tiap colokan tur narik operasi. Ku ngabandingkeun data dirékam tina tés, testers bisa nangtoskeun sababaraha masalah umum, kayaning naha colokan jeung panganteur kabel data disambungkeun ogé, sarta jumlah plugging na unplugging bakal ngabalukarkeun leungitna produk atawa sambungan leupas, ku kituna pikeun ménta hasil tés anu saluyu. Eksperimen ieu tiasa ngabantosan urang mendakan masalah kualitas produk sareng kéngingkeun rencana perbaikan.

 


Sadayana, ngagunakeun mesin uji gaya tarik horizontal pikeun nguji kualitas sambungan colokan sareng stop kontak produk latihan anjing tiasa ngabantosan mastikeun kualitas produk sareng stabilitas kinerja, ningkatkeun kapuasan sareng kapercayaan pangguna, sareng ogé salah sahiji ukuran kontrol kualitas anu penting. pikeun perusahaan anu fokus kana produk piaraan. Salian alat latihan anjing, urang rechargeable kontrol babakan kerah babakan, pager piaraan éléktronik, sarta kerah lampu-emitting, harnesses, sarta leashes mangrupakeun produk piaraan rechargeable anu ogé ngagunakeun colokan USB, Tipe-C atawa kabel data DC ngecas data. Ieu sadayana diperyogikeun pikeun diuji dina uji gaya plug-in sareng tarik-kaluar horizontal.

 

Nyadiakeun produk kualitas luhur pikeun pasar sareng konsumén mangrupikeun misi kami anu moal pernah hilap. TIZE, panyadia sareng produsén produk piaraan profésional, ngagunakeun bahan baku anu dijamin kualitas, téknologi luhur, sareng mesin modéren ti saprak ngadeg, kami yakin yén alat latihan anjing urang diproduksi sacara sampurna.

Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Recommended

Send your inquiry

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese