Wartos

Poé Anak Anjing Nasional! Hayu urang ngahaturkeun wilujeng liburan ka anak anjing~ hiji hal anu anjeun kedah terang ngeunaan ngasuh anak anjing

23 Maret nyaéta Poé Anak Anjing Nasional taunan. Acara ieu diprakarsai ku behaviorist sato sareng advokat karaharjaan sato Colleen Paige di 2006.

Maret 23, 2023

23 Maret nyaéta Poé Anak Anjing Nasional taunan. acara ieu diprakarsai ku behaviorist sato jeung ngajengkeun karaharjaan sato Colleen Paige di 2006. Tujuanana pikeun narik perhatian masarakat kana masalah proliferasi grounds beternak anak anjing, jeung ajak dulur masangkeun poto lucu anak anjing dina poé ieu, hoping yén leuwih jalma. bakal ningali imut anjing, ku kituna ningkatkeun tingkat nyoko.

Aya paribasa di Cina, "Toél sirah anjing, sarta anjeun teu kudu salempang ngeunaan sagalana." Ningali sato lucu sareng buluan ngajadikeun jalma ngarasa yén dunya langkung saé. Kuring yakin dulur bakal ngarasa sarua lamun maranéhna ningali aranjeunna. Bagikeun sababaraha poto anjing lucu sareng anjeun sareng mudahan ieu ngajantenkeun dinten bahagia anjeun. Éta pikaresepeun pisan, haté anjeun tiasa ngalembereh! Abdi resep pisan aranjeunna! Kumaha upami Anjeun!


Gambar Anak Anjing Super Imut


Ngembang sareng lemes, naha kuring sanés orok anjeun?


Abdi imut?


Ieu dinten abdi!


Cuaca saé pisan dinten ieu!


Juragan, tangkap kuring gancang!


Abdi rada bagja.

Neuteup kuring, naha anjeun bogoh?

Éta pikaresepeun pisan, haté anjeun tiasa ngalembereh! Abdi resep pisan aranjeunna! Kumaha upami Anjeun!


Anjing munggaran asup ka angkasa

Laika mangrupikeun anjing munggaran di luar angkasa sareng mahluk Bumi munggaran anu ngorbit. Dina 3 Nopémber 1957, anjing Laika ngapung ka luar angkasa kalayan "Sputnik 2" Uni Soviét, sarta hanjakalna maot dina tekanan tinggi jeung hawa dina 5 nepi ka 7 jam sanggeus hiber. Lima puluh taun ti harita, monumen didamel di Moskow pikeun ngahormatan "pahlawan luar angkasa" anjing anu masihan nyawana pikeun anu ayeuna nuju perjalanan ruang angkasa manusa.


Naha Bagja Lamun Ningali Anak Anjing Gebu

Téori arus utama ayeuna nuju ngagunakeun pangaruh "ikon orok" pikeun ngajelaskeun éta. Téori ieu percaya yén sanggeus manusa ningali anak anjing, uteuk bakal ngaleupaskeun dopamin jeung oksitosin. Zat anu sami atanapi sami dileupaskeun dina uteuk nalika jalma ningali orok, atanapi murag asih.

Otak ngaluarkeun bahan kimia ieu kusabab urang nampi isyarat visual ti orok mamalia, sapertos rasio sirah-ka-awak anu langkung ageung, panon ageung, bentuk awak buleud, sareng permukaan anu lemes. Kusabab orok manusa rentan lila sanggeus kalahiran, réspon biologis nu drive urang ngarasa "miara" jeung "ngajagi" aranjeunna, nu mangrupakeun kaunggulan évolusionér pikeun manusa.

Sareng éta ogé hartosna, naha éta anak anjing nyata atanapi poto anu berbulu, imut wriggly, urang sadayana bakal ngagaduhan émosi psikologis anu pikaresepeun.



Strategi ngangkat anjing pemula!


1. Daptar Diet Anjing

Milih kadaharan anjing nurutkeun kaséhatan fisik anjing urang:

Anjing anu rawan alergi tiasa milih tuangeun anu teu aya gandum, anu henteu gampang nyababkeun alergi anjing.

Sieun tanda cimata, milih seuneu jelas ngandung bebek, rumus pir, séréal minyak low, éta pangalusna teu boga daging sapi, gampang ambek.

Upami Anjeun gaduh bau ambekan, ulah dahareun nu ngandung lauk.

Pikeun anjing bodas, milih kadaharan anjing kalayan rumus low-minyak jeung low-uyah, nu teu gampang ngahurungkeun konéng dina sungut. Hadé pisan mun éta milih kadaharan dipanggang nu teu menyemprot minyak dina prosés.

Anjing anu kudu tumuwuh bisa milih kadaharan anjing kalawan eusi daging luhur, kalawan proporsi leuwih ti 65%.

Anjing anu burih goréng tiasa milih kadaharan anjing anu henteu bijirin kalayan eusi serat kasar anu rendah.

Digaringkeun beku √ (ngandung langkung gizi)

Molar iteuk√ (ngaliwatan waktu, grinding huntu)

Kadaharan anjing kaléng √ (euyeub gizi sareng ditambah cai)

Sosis ham × (aditif unidentified, teuing pikeun picky eaters)

Biskuit piaraan × (nilai gizi henteu luhur sareng seueur aci, anu gampang ngaganggu lambung)

Jelly piaraan × (aya loba gula, karét, jeung atraktan dahareun, nu gampang ngaruksak burih)




2. Produk gizi lianna

Minyak lauk √ (anti radang, ngurangan résiko panyakit jantung, nyegah kasakit panon, beautify bulu jeung perawatan kulit, nulungan alergi)

Probiotik √ (Bantu nyerna pencernaan anjing sareng ngajaga kaayaan séhat)

Vitamin √ (nutrisi pangropéa)

Krim gizi √ (suplemén gizi)

Susu embe bubuk × (anjing dina umur 7 minggu bisa ngamimitian dahar kadaharan anjing sanggeus huntu maranéhanana geus tumuwuh pinuh. dahar teuing susu embe bubuk gampang ambek)

Tablet Kalsium × (Umumna, anjing teu butuh supplementation kalsium, supplementation kalsium kaleuleuwihan bakal ngabalukarkeun calcification prématur tulang jeung kartilage, ngawatesan tumuwuhna atawa deformities tulang, sarta ngabalukarkeun saluran kemih sarta panyakit organ)

Bubuk ngabeledug bulu × (Jumlah bulu anjing ditangtukeun ku alam jeung teu bisa ngaronjat ngaliwatan dahareun)

Minyak kalapa × (henteu gaduh pangaruh anu jelas sareng lemak jenuh di jerona henteu saé pikeun piaraan)

Salaku tambahan, anjeun kedah nengetan hal-hal ieu anu anjeun henteu kedah masihan anjing! Dina kasus hampang, kaséhatan anjing urang bakal ruksak, sarta dina kasus parna, éta bakal fatal!

 

Kadaharan anu teu tiasa didahar ku anjing:

Sangu, susu polos, yogurt, bawang bodas, bawang bombay, coklat, anggur, kismis, tulang badag, alpukat, céri, kopi, endog atah, teh kuat, anggur, plums, peppers, kacang macadamia.



3. Anjing kaperluan sapopoé

Salaku shoveler poop, Anjeun kudu nyiapkeun kaperluan sapopoé pikeun anjing Anjeun.

Mangkuk anjing √ (nyiapkeun dua, hiji keur cai nginum jeung hiji keur dahar kadaharan anjing, bahan pangalusna keramik atawa stainless steel mangkok) ,klik pikeun ningali mangkok anjing TIZE.

Tali anjing √ (Leumpang anjing dina leash pikeun nyegah biting batur jeung kaleungitan anjing),klik pikeun ningali TIZE Dog leash

Kennel anjing/ranjang anjing √ (tempat anjing sare, hayu anjing sare di tempat anu tetep)

Kaulinan √ (nyiapkeun hiji atawa dua cocooan pikeun anjing, nu bisa dipaké pikeun grind huntu atawa ngaliwatan waktu).klik pikeun katingal Toys anjing TIZE

Kantong najis anjing √(Janten anu leumpang anjing anu beradab, jalankeun anjing dina tali pikeun mupus tai)

Alas kemih √ (Henteu merenah ngagunakeun pad urin di bumi pikeun ngabéréskeun defecation nalika kaluar dina kaayaan khusus)

Sisir √ (sisir anjing rutin)

Gunting kuku √ (biasana motong kuku anjing),klik pikeun ningali TIZE coét kuku piaraan.

Odol Sikat huntu √ (ngabersihan huntu sacara teratur pikeun ngajaga kaséhatan lisan sareng beresih)

Jeli kanggo ibak √ (Mandi anjing sacara teratur supados tetep beresih)

Tisu piaraan √ (Nalika anjeun teu gaduh waktos mandi, anjeun tiasa nganggo tisu piaraan pikeun ngabersihan heula, sapertos ngusap jio saatos leumpang anjing)

Stiker Buuk √ (Nalika bulu anjing nempel kana baju, éta tiasa dicabut nganggo stiker rambut)

Toples kedap udara makanan anjing √ (segel dahareun anjing pikeun gampang dahar)

Bau jeung deodoran √ (ngaleungitkeun bau)

popok husus / napkins Saniter pikeun anjing (anjing bikang bakal datang ka "bibi badag" nalika aranjeunna dina estrus, sakali atawa dua kali sataun, ngeunaan 21 poé hiji waktu)

Botol cai portabel (pikeun hidrasi dina perjalanan)

Blower rambut (pikeun ngagaringkeun rambut anjing saatos mandi, anjeun ogé tiasa nganggo pengering rambut rumah tangga)

Baju anjing (anjing anu sieun tiis tiasa nyiapkeun nalika suhu turun)

Kotak hawa (diperlukeun nalika anjing kedah ngarambat ku pesawat)

Cincin Elizabeth (teu kedah dianggo unggal dinten, saatos tatu luar anjing dirawat ku ubar, paké pikeun nyegah anjing ngaletak tatu)

Muzzle (pikeun breeds galak mun dipaké di luar)

Peti anjing (tiasa disiapkeun upami diperyogikeun)


Mangpaat Ngabogaan Anjing

Anjing mangrupikeun beungkeut émosional antara jalma-jalma, langkung seueur jalma resep piaraan, langkung merhatikeun aranjeunna.

Anjing ngajadikeun anjeun leuwih pikaresepeun pikeun lawan jenis. Numutkeun kana panilitian amal karaharjaan anjing panggedéna di Inggris, 60% jalma yakin yén gaduh anjing tiasa ngajantenkeun jalma langkung pikaresepeun; 85% jalma nganggap yén jalma anu nganggo anjing langkung gampang dideukeutan. Awéwé resep lalaki kalawan Labradors na Golden Retrievers, survey kapanggih.

Milik anjing tiasa nyegah panyakit jantung, sareng pamilik anjing ngagaduhan tingkat koléstérol sareng tekanan darah sareng langkung sakedik serangan jantung.

Kabuktian sacara ilmiah yén ngajaga anjing tiasa manjangkeun umur jalma. Tim peneliti ti Universitas Uppsala di Swédia ngalaksanakeun survéy susulan 12 taun ngeunaan rékaman médis sareng rékaman piaraan 3.4 juta jalma di Swédia. Data nunjukkeun yén gaduh anjing tiasa sacara signifikan ngirangan résiko maot tina panyakit kardiovaskular. Pikeun rumah tangga multi-anggota, gaduh anjing tiasa ngirangan résiko maot tina panyakit kardiovaskular ku 15%. Pikeun jalma anu hirup nyalira, ngajaga anjing malah leuwih éféktif. Ngabogaan anjing bisa ngurangan résiko maot tina kasakit cardiovascular ku saloba 36%.

Rasa bagja beuki kuat. Saatos ngagoda anjing, tingkat oksitosin dina awak manusa ningkat sacara signifikan, rasa bagja langkung kuat, sareng kepuasan hirup ogé luhur.

Anjing tiasa ngabantosan jalma ngirangan setrés dina kahirupan sapopoe. Sanajan halangan basa, anjing boga émosi ikhlas tur ngan satia ka nu boga, sarta bakal salawasna marengan nu boga tur cinta nu boga salawasna.



Ngalakukeun Hal Jeung Anjing Anjeun

Dina sabtu minggu kalayan cuaca alus, manggihan taman sarta tetep mibanda TA pikeun sakabéh soré.

Pindah ka toko piaraan anu seueur cocooan sareng ngantepkeun anjeunna milih cocooan nyalira.

Masihan anjing mandi, ti sirah nepi ka toe, sarta sanggeus hiji atawa dua jam, anjeun bakal nempo dirina leuwih ti sapuluh kali leuwih geulis.

Anjeun tiasa nyandak poto sareng anjing dina unggal tahapan, anu tiasa ngarékam parobihan anjing teras janten mémori anu saé dina waktosna.

Milarian dinten tanpa ngalakukeun nanaon, nempatkeun telepon, ngantepkeun pikiran anu ngaganggu, nyéépkeun waktos sareng anjing, sareng milih ngagolér dina sofa sareng anjing. Dipikir-pikir, kuring nganggap hal éta éndah pisan.

Nyisir bulu anjing unggal poé teu ngan bisa nyegah bulu tina knotting, ngabersihan up hal kotor, tapi ogé ngamajukeun sirkulasi getih anjing sarta ngamajukeun sayang.

 

Dinten ieu Poé Anak Anjing Nasional, hayu urang ngucapkeun Wilujeng Poé Anak Anjing!


Gambar sareng inpormasi anu aya hubunganana dina tulisan ieu ti Internét, upami aya palanggaran, mangga ngahubungi kami pikeun ngahapus.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Recommended

Send your inquiry

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese