Warta Industri

TIZE - Datangna ka Tempo panganyarna piaraan Industri News

Naon beja panganyarna dina industri piaraan anyar? Hayu urang tingali.

Pébruari 25, 2023

Naon beja panganyarna dina industri piaraan anyar? Hayu urang tingali.


      

Sony ngaluncurkeun anjing piaraan éléktronik

Sony nembe ngaluncurkeun versi susu strawberry tina aibo anjing piaraan éléktronik di Amérika Serikat, hargana 2899,99 $ (ayeuna sakitar 19865 yuan). Anjing piaraan éléktronik ieu ngagaduhan sababaraha sénsor sareng aktuator, sareng gerakanna réalistis pisan.

      

Tianyuan Pet ngarencanakeun pikeun ngahasilkeun sacara mandiri di Éropa

Tianyuan Pet nyarios yén anak perusahaanna di luar negeri Kamboja Tianyuan parantos ngagaduhan kapasitas produksi taunan 150,000 set pigura panjat ucing, sareng bakal ningkatkeun kapasitas produksi tikar sampah piaraan di hareup. Dina waktos anu sami, perusahaan ogé ngarencanakeun pikeun ngalaksanakeun produksi mandiri di Éropa.

      

pasar piaraan AS cools on inflasi

Numutkeun kana analisa data NielsenIQ ku Jefferies Group, dina bulan Pebruari 2023, pameseran cocooan piaraan di pasar piaraan AS parantos turun ku 16% sataun-on-taun, sareng penjualan imah piaraan parantos turun ku 21%.

      

AskVet ngaluncurkeun Mesin Jawaban Kaséhatan piaraan Berbasis ChatGPT munggaran

AskVet, platform digital ngarah pikeun kaséhatan piaraan virtual sareng perawatan wellness, sateuacana parantos nganggo AI, NLP pikeun nyiptakeun jawaban pribadi sareng relevan pikeun patarosan kolot piaraan. Ayeuna, robot Pangajaran sarta Palatihan Atikan AskVet nuju ka tingkat salajengna kalayan kamampuan anyar ChatGPT pikeun nambihan "memori sareng kontéks" kana paguneman.

Xiaomi pikeun deepen produk tech piaraan

Baheula di 2022, Xiaomi ngagulung kaluar feeder dahareun piaraan pinter na sakuliah sababaraha pasar di Asia jeung Éropa, kalawan rencana pikeun ngenalkeun eta di pasar séjén engké di 2023. sarta eta oge Ngalanglang jeung ngarancang alat pinter séjén sasaran pikeun piaraan.

      

Mars India bakal ningkatkeun produksi ti 2024

Mars Petcare ngumumkeun dina 2021 yén éta bakal investasi ₹500 crores ($61.9M / €56.8M) pikeun ngalegaan fasilitas manufaktur Hyderabad anu tos aya di 2008. Pangwangunan jalur anyar kedah dimimitian dina awal 2024 sareng réngsé dina sababaraha bulan. 

      

cai mancur pisan mangpaat pikeun kolot piaraan

Cai mancur pinter mangrupikeun alat téknologi piaraan anu paling dipikaresep diantara kolot piaraan. Cai mancur mangrupakeun pilihan alat pinter pikaresep keur Amerika (56%) jeung Canadians (49%), sedengkeun kaméra piaraan téh paling mangpaat pikeun Britania (42%). 

      

ékspansi Umum Mills 'Blue Munding di Cina

Industri pangan piaraan di Asia ngembang pesat sareng narik produsén dahareun piaraan AS sareng Éropa. Umum Mills nuturkeun jas sabab ningali poténsi burgeoning di nagara pangeusina di dunya.

      

   

Hatur nuhun pikeun maca!

TIZE mangrupikeun kerah piaraan atanapi produsén produk piaraan sanés sareng supplier, upami anjeun badé ngamimitian bisnis ngeunaan industri piaraan, mangga ngahubungi kami.

Telepon: +86-0755-86069065/ +86-13691885206   Surélék:sales6@tize.com.cn  

Alamat Perusahaan: 3/F, #1, Zona Industri Tiankou, Kacamatan BAO'AN, Shenzhen, Guangdong, Cina, 518128




Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Recommended

Send your inquiry

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese