• DIAJAR DEUI
  • <p><strong>LATIHAN MANUSIA </strong></p>
<p><strong>Pikeun ANJING Anjeun!</strong></p>
    kerah babakan / Kerah Pelatihan Jauh

    LATIHAN MANUSIA 

    Pikeun ANJING Anjeun!

PERUSAHAANPRODUK HOT

TIZE mangrupikeun produsén produk piaraan khusus pangsaéna, supplier alat latihan piaraan,

nu geus diverifikasi onsite ku parusahaan inspeksi-ngarah dunya, INTERTEK Grup. Urang utamana ngahasilkeun latihan anjing

alat-alat, LED kedip-kedip collars, leashes piaraan jeung harnesses, anjing mamah Toys, pager anjing listrik jeung produk piaraan séjén. 

Kasus produk alus teuing

Ti mimiti, TIZE produsén produk piaraan custom geus tumuwuh babarengan jeung klien kami, sabab leuwih badag sarta kuat babarengan dina industri piaraan, Samentara éta kalayan leuwih ti 10 taun pangalaman pabrik produk piaraan, urang ogé boga pangalaman jeung kamampuhan pikeun digawekeun ku internasional utama. merek. Urang salawasna narékahan pikeun ngahasilkeun produk pangalusna pikeun piaraan urang denok. Tanggung jawab sareng misi urang pikeun nyangking kanyamanan sareng kaamanan sareng ngajantenkeun aranjeunna langkung saé.

  • <p><strong>10.000</strong>+</p>

    10.000+

    Palanggan Global

  • <p><strong>7.000m</strong>+<br></p>

    7.000m+

    Wewengkon Produksi

  • <p><strong>12.000.000</strong>+<br></p>

    12.000.000+

    Total Penjualan Produk Global

  • <p><strong>100</strong>+<br></p>

    100+

    Nagara-nagara& Wewengkon Dilayanan

  • <p><strong>10.000</strong>+<br></p>

    10.000+

    Palanggan Global

  • <p><strong>1.500.000</strong>+<br></p>

    1.500.000+

    Produktivitas taunan

KANTUNKEUN PESEN

Kalayan gairah pikeun inovasi sareng kapuasan pelanggan, tim kami terus-terusan ningkatkeun produk sareng operasina pikeun nganteurkeun pangalaman anu pangsaéna ka para nasabah anu hargana. Urang bakal warmly ngabagéakeun mitra global sarta ngarepkeun ngadegkeun gawé babarengan jangka panjang sareng anjeun.

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese