Alamanuia Tala Fou

O le "2023 Pet Industry White Paper" na tatalaina, e aofia ai le 8 faiga autu o pisinisi fagafao a Saina i le 2023

Talu ai nei, o le "2023 Pet Industry White Paper" na fa'asalalau fa'atasi e le Ocean Engine (se fa'asalalauga fa'asalalauga i Saina) ma le Euromonitor International (o se kamupani e tu'uina atu fa'amatalaga ma fa'amatalaga tau pisinisi).

Mae 20, 2023

Talu ai nei, o le "2023 Pet Industry White Paper" na tuʻufaʻatasia faʻatasi e le Ocean Engine (se faʻasalalauga faʻasalalauga i Saina) ma le Euromonitor International (o se kamupani e tuʻuina atu faʻamatalaga tau pisinisi ma faʻamatalaga). O le tuʻufaʻatasia o Douyin fagafao alamanuia faʻanatura ma Euromonitor tagata suʻesuʻe faʻamatalaga, o le lipoti o loʻo tuʻuina atu ai faʻamatalaga auiliili i luga o le maketi i luga ole laiga ma le tuputupu aʻe o pisinisi fagafao ma suʻesuʻeina loloto le tulaga o le atinaʻeina ma faiga o pisinisi fagafao a Saina mai vaega nei e tolu.

Punaoa fa'asino: [Ocean Insights] 

Vaaiga o Maketi


1. O pisinisi fagafao a Saina ua oʻo i vaega autu e tolu o le atinaʻe i nai tausaga ua tuanaʻi, ma o loʻo ulufale atu nei i se vaitau o le tuputupu aʻe maopoopo faʻavaeina e ala i le faʻaleleia o le taumafa a le atunuʻu. O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai o faʻauluuluga autu o le televave o le atinaʻe ma le atinaʻeina o pisinisi fagafao a Saina e aofia ai le tuputupu aʻe o le tamaoaiga, suiga i le faitau aofaʻi o tagata, suiga i uiga tausi fagafao, ma atinaʻe initaneti.



2. I le 2022, o le tele o maketi o pisinisi fagafao a Saina na ausia le 84.7 piliona yuan, ma avea ai ma maketi fagafao lona lua i le lalolagi. Pe a faatusatusa i maketi mai fafo matutua, o le averesi o le taumafa a le aiga i Saina e fai si maualalo, o loʻo fautua mai ai le tele o atinaʻe i le lumanaʻi.



3. I le aotelega, o le vaega o mea'ai fagafao o le autu lea o pisinisi fagafao ma o lo'o fa'aauau pea ona ta'ita'ia le atina'e vave o le alamanuia. I le maketi o mea'ai fagafao, o le tele o le maketi o pusi ma le fua o le tuputupu a'e e sili atu nai lo le maketi o taifau. Ua ulufale Saina i le matua o le "tamaoaiga pusi" ma meaai mamago o loʻo tumau pea le masani, ae o meaʻai susu ma meaʻai ua vave ona tupu.



4. O lo'o fa'atupulaia pea le fa'atauga o sapalai fagafao. I le 2022, o le tele o le maketi sapalai fagafao na oʻo i le 34 piliona yuan, faʻamauina mo le 40% o le maketi. O le tauvaga i lenei maketi o loʻo tumau pea le salalau solo, ma o le maketi o se vasa lanumoana e leʻi faʻaaogaina mo le tele o kamupani.


8 Tulaga Autu


O le lipoti o loʻo faʻaalia ai tagata faʻaoga fagafao a Douyin o le autu autu o le au maimoa, ma mai le vaaiga a "tagata, oloa, ma maketi", e faia ai faʻamasinoga nei e uiga i faiga i pisinisi fagafao a Saina.


Tulaga 1: Ole pisinisi fagafao o lo'o tosina mai ai le tele o tama'ita'i, Tupulaga Z, ma tagata mai 'a'ai pito i luga, ma 'ese'ese vaega laiti o lo'o fa'aalia le tele o fa'alavelave.



Tulaga 2: Ua fa'ateleina le faitau aofa'i o tagata e ana fagafao, ma ua avea Douyin ma fa'avae autu mo tagata fa'atau e a'oa'o ai ma fa'atau oloa e fa'atatau i fagafao.



Tulaga 3: O mea'ai mea'ai fagafao ua fa'atupula'ia fa'alenatura ma soifua maloloina, fa'atasi ai ma mea'ai ituaiga "elemene" ua sili atu ona taatele i mea'ai fagafao.



Tulaga 4: O mea'ai fagafao ua fa'asolo atu i lalo ona vaevaeina, ma ua fa'atupula'ia le fa'alogoina o mea'ai fagafao ma fa'amanuiaga fa'atatau i le "soifua maloloina o le mafaufau".



Tulaga 5: Ua si'itia le silafia e tagata fa'atau i le tumama o fagafao, ma ua tu'ufa'atasia e oloa fa'atauga fagafao mana'oga fa'afoma'i ma le soifua maloloina ma mana'oga lalelei. O lo'o fa'atupula'ia le fa'aogaina o mea e fa'amama ai iniseti, fa'atasi ai ma kola o ta'ifau e pei o le flea ma le titi ua avea ma faiga masani fou.



Tulaga 6: Tekinolosi e faasaoloto lima. O oloa fagafao atamai ua amata ona tu'ufa'atasia atoatoa i le olaga i aso uma ma fa'asa'oloto le taimi mo tagata e ana fagafao.



Tulaga 7: O fa'atauga i luga ole laiga e tasi le taofi ua avea ma masani, ma ua avea Douyin ma nofoaga tutotonu mo tagata fa'aoga e fa'atau.



Tulaga 8: E mafai ona fa'alolotoina le fa'aogaina o tagata fa'aoga ma fa'ateleina le tau fa'ailoga.


Taiala o le Tuputupu ae


I le vaega mulimuli o le lipoti, e faʻavae i luga o le auiliiliga auiliili o le tulaga o loʻo i ai nei a le alamanuia ma atinaʻe i vaega muamua e lua, o loʻo tuʻuina mai ai se taʻiala taʻiala 3C mo le faʻaogaina o pisinisi a Douyin fagafao mai vaega e tolu - tagata faʻatau, oloa, ma mea e aofia ai. .


Taiala mo tagata fa'atau:

Taulai atu i ituaiga autu e tolu o vaega fa'aoga ma fa'ailoa sa'o fa'atauaina. E tatau i fa'ailoga ona fa'alogo lelei i fa'atauga autu o nei vaega autu e tolu o tagata fa'aoga ma fa'amalieina o latou mana'oga autu.



Fuafuaga o oloa:

Fa'asa'o fa'amatalaga i faiga mana'oga ma fa'alautele laina o oloa. O fagafao fagafao e tatau ona ulufale atu i le ogatotonu i le maualuga-maualuga maketi, faʻaleleia le faʻaleleia o oloa poʻo le maualuga o faʻailoga, faʻaaogaina le avanoa e maua mai le faʻaogaina o meaʻai fagafao e faʻafeiloaʻi i le vaega i luga o maketi, ma faʻaaoga lapisi tetele e fetaui ma tau o tagata faʻaoga- manaoga aoga.




Isi Taiala:

Fa'aloloto so'otaga ma tagata fa'aoga e ala i fa'ata'ita'iga fa'avae ma fa'atūsa'o le fa'atupuina o mea. Aemaise lava, e tatau i faʻailoga ona faʻatulagaina ni taʻiala faʻavae e faʻavae i luga o faʻataʻitaʻiga o le faʻaogaina e tagata faʻaoga, paleni le faʻaogaina o manaʻoga ma le tuʻuina atu mo ala eseese o mataupu, malamalama i uiga o ituaiga lauiloa. ma fa'atupu fa'amatalaga tu'usa'o e fiafia i tagata fa'aoga, ma fa'aaoga mataupu vevela e fa'ateleina ai le fa'aalia e ala i le sola ese mai tapula'a o iai.




I le faaiuga o le lipoti, ave 5 ituaiga e pei o McFoodie e fai ma sui o mataupu, e suʻesuʻeina a latou fuafuaga tau fefaʻatauaʻiga i luga o le Douyin platform. I le si'osi'omaga fa'atauva'a fa'atamaoaiga i aso nei, e mafai e lenei lipoti fa'apisinisi ona fesoasoani i le aufaipisinisi fagafao e manumalo i le maketi i le taimi o le fa'aleleia o le vaega. 



E mafai ona matou suʻesuʻeina faʻamaumauga ma faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu i lenei lipoti faʻale-aganuʻu faʻamaonia e malamalama ai ma malamalama i faiga fou i totonu o pisinisi fagafao, puʻeina faʻatauvaʻa manaʻoga maketi, faʻaalia o tatou tulaga tulaga ese, ma fetuutuunai fuafuaga vave pe a manaʻomia e talia avanoa fou ma luitau.


Faamatalaga Faavae
  • Tausaga Faavae
    --
  • Pisinisi Pisinisi
    --
  • Atunuu / Itumalo
    --
  • Alamanuia autu
    --
  • Oloa autu
    --
  • Tagata auai
    --
  • Aofai tagata faigaluega
    --
  • Tausaga Taua Taua Taua
    --
  • Auina atu i fafo maketi
    --
  • Galulue faatasi
    --

Recommended

Send your inquiry

Lafo lau fesili

Filifili seisi gagana
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Gagana nei:Faasamoa