Warta Industri

"Kertas Putih Industri Pet 2023" dirilis, nyakup 8 tren utama industri pet China ing 2023

Bubar, "Kertas Putih Industri Pet 2023" dirilis bebarengan dening Ocean Engine (platform iklan ing China) lan Euromonitor International (perusahaan sing nyedhiyakake informasi lan data industri).

Mei 20, 2023

Bubar, "2023 Pet Industry White Paper" dirilis bebarengan dening Ocean Engine (platform iklan ing China) lan Euromonitor International (perusahaan sing nyedhiyakake informasi lan data industri). Nggabungake ekosistem industri pet Douyin karo data riset konsumen Euromonitor, laporan kasebut menehi katrangan rinci babagan pemasaran online lan pertumbuhan industri pet lan nganalisa kanthi jero status pangembangan lan tren industri pet China saka telung aspek ing ngisor iki.

Sumber referensi: [Ocean Insights] 

Ringkesan Pasar


1. industri pet China wis ngalami telung orane tumrap sekolah inti pembangunan liwat sawetara dekade kepungkur, lan saiki ngetik periode wutah tertib mimpin dening nganyarke konsumsi pet nasional. Data nuduhake yen pembalap inti pangembangan cepet lan évolusi industri pet Cina kalebu wutah ekonomi, owah-owahan ing struktur populasi, owah-owahan ing sikap pet-keeping, lan pangembangan internet.



2. Ing taun 2022, ukuran pasar industri pet China tekan 84,7 milyar yuan, dadi pasar pet paling gedhe nomer loro ing donya. Dibandhingake karo pasar manca sing diwasa, konsumsi rumah tangga rata-rata ing China relatif murah, nuduhake potensial pangembangan sing luwih gedhe ing mangsa ngarep.



3. Sakabèhé, sektor panganan pet minangka aliran utama industri pet lan terus mimpin pangembangan industri kanthi cepet. Ing pasar panganan kewan, ukuran pasar kucing lan tingkat pertumbuhane ngluwihi pasar asu. China wis mlebu umur "ekonomi kucing" kanthi panganan garing tetep dadi arus utama, dene panganan teles lan cemilan tuwuh kanthi cepet.



4. Penjualan persediaan pet saya tambah akeh. Ing taun 2022, ukuran pasar pasokan kewan tekan 34 milyar yuan, kanthi 40% pangsa pasar. Persaingan ing pasar iki tetep cukup nyebar, lan pasar isih dadi samudra biru sing durung ditemoni kanggo akeh perusahaan.


8 Tren Utama


Laporan kasebut nggambarake pangguna kewan Douyin minangka target pamirsa inti, lan saka perspektif "wong, barang, lan pasar", nggawe keputusan ing ngisor iki babagan tren ing industri pet China.


Tren 1: Industri pet narik luwih akeh wanita, Generasi Z, lan wong saka kutha tingkat paling dhuwur, lan macem-macem subsektor nuduhake multi polarisasi.



Tren 2: Populasi pemilik pet saya tambah akeh, Douyin dadi platform utama kanggo konsumen sinau lan tuku produk sing gegandhengan karo pet.



Tren 3: Bahan panganan kewan dadi luwih alami lan sehat, kanthi bahan jinis "elemen" dadi luwih umum ing formulasi panganan pet.



Tren 4: Khasiat panganan pet luwih dipérang, lan perhatian panganan pet kanthi keuntungan sing gegandhengan karo "kesehatan mental" tambah akeh.



Tren 5: Kesadaran konsumen babagan kebersihan kewan mundhak, lan produk dandan kewan nggabungake syarat medis lan kesehatan karo kabutuhan kaendahan. Panggunaan repellents serangga saya akeh, kanthi kerah asu kutu lan kutu dadi praktik inovatif sing khas.



Tren 6: Teknologi mbebasake tangan. Produk pet sing cerdas dadi terintegrasi kanthi lengkap ing urip saben dina lan mbebasake wektu kanggo pamilik pet.



Tren 7: Blanja online siji-mandeg wis dadi mainstream, lan Douyin wis dadi pusat pusat kanggo para pangguna toko.



Tren 8: Strategi pemasaran interaktif bisa nambah keterlibatan pangguna lan nggedhekake nilai merek.


Pandhuan wutah


Ing bagean pungkasan laporan kasebut, adhedhasar analisis rinci babagan kahanan saiki lan tren pangembangan industri ing rong bagean pisanan, ngusulake pandhuan strategi 3C kanggo operasi industri pet Douyin saka telung aspek - konsumen, komoditas, lan konten. .


Strategi Konsumen:

Fokus ing telung jinis utama klompok pangguna lan ngirim nilai inti kanthi akurat. Merek kudu menehi perhatian marang faktor tuku inti saka telung klompok pangguna utama kasebut lan nyukupi kabutuhan inti.



Strategi komoditas:

Ngasah wawasan babagan tren permintaan lan nggedhekake garis produk. Merek pet kudu mlebu ing pasar pertengahan nganti dhuwur, promosi upgrade produk utawa elevasi merek, entuk kesempatan sing disedhiyakake dening khasiat panganan pet transisi menyang segmen pasar munggah, lan nggunakake ukuran paket gedhe kanggo nyukupi biaya pangguna- kabutuhan efektif.




Strategi Isi:

Njlentrehake hubungan karo pangguna liwat nggawe konten adhedhasar skenario lan vertikal. Khusus, merek kudu nggawe strategi konten adhedhasar skenario panggunaan pangguna, nyepetake panjaluk imbangan lan pasokan kanggo trek konten sing beda-beda, ngerteni karakteristik breed populer. lan nggawe konten vertikal sing narik kawigaten pangguna, lan nggunakake topik panas kanggo nambah cahya kanthi ngilangi watesan sing ana.




Ing pungkasan laporan, njupuk 5 merek kayata McFoodie minangka kasus perwakilan, nganalisa strategi komunikasi pemasaran ing platform Douyin. Ing lingkungan ekonomi sing saya kompetitif saiki, laporan industri iki bisa mbantu para praktisi industri kewan kanggo menang ing pasar sajrone tahap upgrade industri. 



Kita bisa nganalisa data lan wawasan sing disajikake ing laporan industri sing berwibawa iki kanggo ngerti lan ngerti tren anyar ing industri pet, njupuk panjaluk pasar kanthi proaktif, nampilake kaluwihan unik, lan nyetel strategi kanthi cepet yen perlu kanggo nampa kesempatan lan tantangan anyar.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Recommended

Send your inquiry

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa