Warta Industri

Napa tes tuwa baterei utawa tes suhu rendah ing produk pungkasan lan materi ing industri kerah latihan asu

Apa iku tes tuwa utawa materi lan tes produk pungkasan, iku penting banget kanggo pabrik manufaktur piranti latihan asu.

April 24, 2023

Artikel sing ditulis ing ngisor iki utamane ngenalake peralatan sing digunakake ing produksi. Kita bakal nggunakake pigura tes tuwa lan mesin tes suhu dhuwur lan rendah kanggo nindakake sawetara tes tuwa lan tes materi babagan produk, sinau babagan pentinge tes kasebut lan kepiye njamin kualitas produk.


Panggunaan Frame Test Tuwa ing Pabrik Collar Training Dog

 

Ing pabrik kerah latihan asu, tes tuwa minangka tes paling dhasar sing bakal menehi pitutur marang kowe yen piranti latihan asu apik. Digunakake sacara wiyar ing pabrik kita kanggo nyoba kabeh unit sing kalebu ing produk latihan pet.


 


Apa tes tuwa

Napa kita bisa ngerti kinerja produk liwat tes tuwa. Kaping pisanan, kita kudu ngerti definisi tuwa. Cukup, tuwa minangka proses nalika produk dimuat lan dioperasikake ing suhu tartamtu, sawise sawetara wektu, priksa manawa tujuan fungsional produk kasebut puas. Mula, tes tuwa bisa nemtokake paramèter kayata siklus urip produk lan komponen sing dikarepake. Liwat paramèter kasebut, kita bisa ngerti kepiye kinerja produk kasebut. Njupuk conto tes tuwa baterei produk pabrik kita, sing bisa nggawe sampeyan luwih cetha. Ya, ing pabrik kerah latihan asu, tes tuwa baterei katon kaya ing ngisor iki:

 



Produsen kerah latihan asu TIZE umume nggunakake rak tes tuwa kanggo pangisian daya baterei lan eksperimen tes discharge, amarga baterei digunakake ing produk pet kayata kerah asu sing sumunar LED, kerah latihan asu remot, kerah kulit sing bisa diisi ulang, piranti latihan ultrasonik, kerah kontrol kulit, pager pet elektronik, banyu mancur kucing, gilingan kuku pet lan produk pet liyane.


Produk sing digawe kudu lulus tes tuwa sadurunge ninggalake pabrik. Kanthi nyambungake terminal input daya baterei utawa papan sirkuit sing dites karo indikator status kerja, kita bisa ngadili kahanan tuwa baterei utawa papan sirkuit kanthi mirsani lampu lan mateni indikator status kerja. Tes tuwa bisa nggawe fungsi sakabèhé baterei luwih aman, amarga bisa ndeteksi manawa proteksi pangisi daya lan proteksi baterei bisa digunakake nalika ngisi daya lan ngeculake baterei.

 

Tes tuwa yaiku cara sing digunakake pabrikan kanggo nguji kinerja piranti sajrone wektu tartamtu kanthi nggawe lingkungan sing digunakake piranti kasebut kanthi nyata. Tanpa tes tuwa, produk kasebut ora bisa mlebu pasar. Piranti latihan asu utawa produk kewan liyane wis diuji tuwa lan kabeh fungsi isih bisa ditindakake. Yen sampeyan pengin nandur modal ing bisnis krah latihan asu, aja lali sing penting kanggo nindakake tes tuwa kanggo piranti latihan asu.




Panggunaan Mesin Uji Suhu Dhuwur ing Pabrik Kolar Pelatihan Anjing

 

Mesin Tes Suhu Dhuwur Dhuwur digunakake kanggo nguji kinerja termal saka macem-macem produk lan komponen. Ing tes kualitas lingkungan produk latihan pet lan bagean peralatan, kita asring nggunakake mesin tes suhu dhuwur lan kurang, utamane kanggo mriksa suhu maksimal lan minimal ing ngendi produk bisa digunakake kanthi normal. Umumé ngandika, Sejatine kabeh produk latihan pet kita kayata krah kontrol babakan asu lan krah latihan asu bisa disimpen lan mbukak ing kondisi lingkungan suhu tartamtu, Nanging, considering sing ana akeh pangguna sing nggunakake produk ing suhu ngisor utawa luwih. lingkungan. Contone, dheweke bakal nemoni lingkungan njaba utawa kahanan iklim sing atos kayata wilayah tropis ing ndhuwur 40 derajat Celsius utawa wilayah sing adhem ing ngisor -10 derajat Celsius.

 


Napa Tes Suhu Kurang Dhuwur ing produk pungkasan lan materi

Owah-owahan kinerja saben bagean produk sing diprodhuksi dening pabrik duwe hubungan tartamtu karo suhu. Laymen bisa uga ora ngerti sing bahan plastik rentan kanggo cracking karusakan ing kurang Suhu, lan owah-owahan mengkono kanggo bahan karet ing lingkungan suhu kurang, sing, atose bakal nambah, asil ing nyuda ing elastisitas.

 

Mulane, ing R&D lan tataran manufaktur produk anyar TIZE, tes adaptasi lingkungan bakal ditindakake ing bagean materi sing dipilih kanggo produk lan kinerja produk rampung. Tes kasebut mbutuhake produk lan bagean kasebut ora rusak utawa bisa digunakake kanthi normal miturut faktor lingkungan lan kekuwatan tartamtu, lan kabeh parameter fungsional nyukupi syarat kanggo njamin kualitas produk. Salajengipun, fungsi bledosan-bukti tambahan mbisakake kamar test iki kanggo digabungake karo test daya-discharge, nyedhiyani lingkungan suhu kanggo macem-macem testing kinerja baterei. Apa iku tes tuwa utawa materi lan tes produk pungkasan, iku penting banget kanggo pabrik manufaktur piranti latihan asu.




Nyedhiyakake produk berkualitas tinggi kanggo pasar lan pelanggan minangka misi kita ora bakal lali. TIZE, pemasok lan pabrikan produk pet profesional, nggunakake bahan mentah sing dijamin kualitas, teknologi canggih, lan mesin modern wiwit diadegake, kita yakin manawa piranti latihan asu kita digawe kanthi sampurna.


Kirimi kita pesen
We are setya kanggo prodhuksi produk kualitas paling apik ing prices paling competitive. Mulane, kita ngajak kabeh perusahaan sing kasengsem kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Recommended

Send your inquiry

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa